Чаванпраш Nagarjuna
ЧАВАНПРАШ NAGARJUNA
Дата виготовлення: жовтень 2023 Термін придатності: вересень 2026
Ця формула Чаванпраша зроблена відповідно до стародавнього аюрведичного трактату "Аштанга Хрідайя Самхіта" і поряд з класичними компонентами містить Дашамул, Дракшу, Дживанті, Відарі.
Чаванпраш Нагарджуна є солодкувато-гострою м'якою джемоподібною масою темно-коричневого кольору, іноді покритою срібною плівкою. Основу його становить м'якоть Амли - найбагатшого джерела вітаміну С у природі. У соку Амли у 20 разів більше вітаміну С, ніж у апельсиновому соку.
Спосіб застосування та дозування: дорослим – по 1 чайній ложці (дітям – по 1/2 чайної ложки) вранці та ввечері за 15-30 хвилин до їди. Переважно запивати теплим молоком або несолодким зеленим чаєм. При будь-яких захворюваннях травної системи можна приймати Чаванпраш через 30-40 хвилин після їжі.
Состав: Плоды эмблики лекарственной, Мёд, Топлёное масло, Кунжутное масло, Куркумa, Кемпферия округлая, Перец чёрный, Кардамон настоящий, Адатода бедомея, Аквилария агаллоха, Эгле мармеладное, Борхавия диффузная, Гмелина древовидная, Лептадения сетчатая, Корень кемпферии галанда, Трава ороксилума индийского, Плоды фасоли, Стебли филлантуса нирури, Премна пильчатолистная, Фисташки, Листья вишни обыкновенной, Древесина сантала белого, Корни стереоспермума душистого, Трава терминалии хебула, Корни трихосантеса брагтеата, Плоды винограда красного, Сахар, Корни мезуи железной, Корица тамала, Корица цейлонская.