Чаванпраш Nagarjuna
ЧАВАНПРАШ NAGARJUNA
Дата виготовлення: листопад 2023 Термін придатності: жовтень 2025
Ця формула Чаванпраша зроблена відповідно до стародавнього аюрведичного трактату "Аштанга Хрідайя Самхіта" і поряд з класичними компонентами містить Дашамул, Дракшу, Дживанті, Відарі.
Чаванпраш Нагарджуна є солодкувато-гострою м'якою джемоподібною масою темно-коричневого кольору, іноді покритою срібною плівкою. Основу його становить м'якоть Амли - найбагатшого джерела вітаміну С у природі. У соку Амли у 20 разів більше вітаміну С, ніж у апельсиновому соку.
Спосіб застосування та дозування: дорослим – по 1 чайній ложці (дітям – по 1/2 чайної ложки) вранці та ввечері за 15-30 хвилин до їди. Переважно запивати теплим молоком або несолодким зеленим чаєм. При будь-яких захворюваннях травної системи можна приймати Чаванпраш через 30-40 хвилин після їжі.
Склад: Плоди ембліки лікарської, Мед, Топлену олію, Кунжутну олію, Куркума, Кемпферія округла, Перець чорний, Кардамон справжній, Адатода бідомея, Аквілярія агалоха, Егле мармеладне, Борхавія дифузна, Гмелина деревоподібна, Ліптодіяння сітчаста, Корінь кемпферії галанда, Трава ороксилуму індійського, Плоди квасолі, Стебла філлантуса нірурі, Премна пильчатолистная, Фісташки, Листя вишні звичайної, Деревина сантала білого, Коріння стереоспермуму запашного, Трава терміналії хебула, Коріння трихосантеса брагтеату, Плоди винограду червоного, Цукор, Коріння.