Кероб темний Dark
Кероб темний Dark
Кeроб - це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають дуже приємний запах, що нагадує запах какао-бобів. Тільки на відміну від шоколаду, кэроб набагато легше і корисніше, не містить кофеїн і жири.
Порошок сильного обжарювання темного шоколадного кольору, злегка гіркуватий, - його зазвичай використовують для приготування домашніх цукерок і випічки.
Кeроб - це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають дуже приємний запах, що нагадує запах какао- бобів. Тільки на відміну від шоколаду, кэроб набагато легше і корисніше, не містить кофеїн і жири.
Порошок сильного обжарювання темного шоколадного кольору, злегка гіркуватий, - його зазвичай використовують для приготування домашніх цукерок і випічки.
Кероб надає випічці вишуканого смаку, витончений аромат і приємний коричневий відтінок. Натуральний замінник какао і шоколаду можна додавати в морозиво, холодні десерти, фруктові салати і йогурт. Продукт відмінно поєднується з горіхами, сухофруктами і насінням. З порошку у поєднанні з олією, кунжутом, ягодами готують дуже смачні цукерки. Із-за змісту в кэробе камеді блюда з його додаванням виходять густими і блискучими.