Урад дал чілка Urad Dal chilka

500 грам
Урад дал ЧілкаУрад дал Чілка
Ціна зі знижкою
Ціна: 150,00 грн.
Знижка
Ціна / кг:
Опис товару, що пропонуємо Вам купити.

Урад дал Чілка для очищення організму

Дата пакування: квітень 2023; Термін придатності: квітень 2025

Урад дал Чілка для очищення організму

 

  Урад Дал – це унікальна бобова культура, що відрізняється дрібними овальними бобами сірого кольору. У шкірці ці боби чорного кольору. Батьківщиною цієї рослини вважається Індія. Цей продукт високо цінується за свої дієтичні властивості та чудові поживні компоненти. До складу бобів мунг входять різні мінеральні речовини та вітаміни, завдяки чому його можна назвати чудовим продуктом із антисептичними властивостями. Нерідко саме боби мунг використовувалися для детоксикації організму. Оскільки він багатий на клітковину і не містить холестерину, для хворих на цукровий діабет є незамінним. Крім того, боби мунг допоможуть запобігти розвитку ракових пухлин, а також вони здатні нормалізувати гормональний фон у багатьох жінок в період менопаузи.

Урад Дал Чілка має чудові антиоксидантні властивості, які роблять його корисним для серця, печінки та нирок. Крім того, він має низький глікемічний індекс і високий вміст харчових волокон, що може бути корисним як хороша харчова речовина для пацієнтів з діабетом і тих, хто дотримується дієти для контролю ваги.

Бобі урад далу багаті на незамінні вітаміни A, B, C, E, а також є чудовим джерелом мінеральних речовин – заліза, кальцію та калію. В урад далі білка набагато більше ніж в м'ясних продуктах.

Для бобів урад характерна антитоксична дія. Вони чудово загоюють термічні опіки, виводять з організму токсини та шкідливі речовини, мають сечогінну та гіполіпідемічну дію. Крім заліза і кальцію, в пророщеному насінні виявлено велику кількість аскорбінової кислоти.

  Урад дал чілка містить фолієву кислоту, велику кількість клітковини та вітаміну B6, окрім великої кількості високоякісного білка. Однією з найбільш значущих переваг урад дала чілка є його роль у очищенні організму. Боби урад далу наповнені клітковиною та рослинним білком, які, як відомо, допомагають зменшити вагу.

 

ЯК ГОТУВАТИ ДАЛ

Найпростіший спосіб відварити розщеплений дав - це покласти його в широку каструлю товстостінну з зазначеним в рецепті об'ємом води, додати топлене або вершкове масло, свіжий імбир і тріска куркуми.

Час від часу помішуючи, доведіть воду до кипіння. Потім збавте вогонь, закрийте каструлю щільно прилеглою кришкою і варите на слабкому вогні, поки дал не стане зовсім м'яким, на що знадобиться від 45 хвилин до півтори години. Час варіння буде різним залежно від жорсткості води, сорти дала і терміну його зберігання: старий дал вариться приблизно удвічі довше, ніж дав нового урожаю. Якій консистенції вийде дав, рідкий він буде або густий, залежить від кількості води. Маленькі цілісні боби урад-дала варяться близько 45 хв.

Рідкі супи з розщепленого дала найшвидше варяться в скороварці під тиском: невелику кількість дала розварюється в скороварці за 30 хвилин. Пюре або соус з дала краще готувати в каструлі, оскільки в скороварці зерна прилипатимуть до дна і набиватимуться в клапан для пару.

Відгуки про товар від покупців

Ще немає відгуків
Товари, які частіше купують в нашому інтернет-магазині:
Jagannath пахощі
Jagannath пахощі
500,00 грн.
Jagannath пахощі
Jagannath пахощі
50,00 грн.