Вода трояндова, харчова TRS
Вода троянди харчова TRS
Вироблено в Індії.
Термін придатності: жовтень 2026 р.
Корисні властивості харчової води троянди.
Використовується:
-
Для лікування печінки та жовчовивідних шляхів, хворобах підшлункової залози. Для цього приймається по 50 мл. 3 десь у день 15-20 хв. до їжі.
-
При підвищеній стомлюваності очей, відчутті піску в них, сльозотечі, повторюваних кон'юнктивітах, при сильній втомі та різі від світла. Закопують по 2 краплі 2 рази на день або частіше за потребою.
-
При головних болях та перевтомі на лоб слід накладати холодний компрес із водою торянди.
-
Для профілактики від інфекційних захворювань розбавити одну чайну ложку на склянку питної води.
-
При ангіні та застудних захворюваннях полоскати горло.
-
Є природним тоніком.
Рецепт корисного напою з трояндовою водою.
Інгредієнти:
2 3/4 чашки (550 г) тростинного цукру
5 чашок (1,2 л) води
1 ст. л. рожевої води
1 ст. л. соку буряку
холодна вода пів лимона, кубики льоду та листя м'яти
Налийте в каструлю воду, покладіть природний цукор. Нагрійте сироп до 40% (щоб зберігалися корисні властивості компонентів). Заважайте дерев'яною ложкою, поки весь цукор не розчиниться. Охолодіть. Додайте в сироп рожеву воду та сік буряка.
Перед подачею покладіть у кожну склянку 2 ст. л. сиропу, листочок м'яти, часточку лимона, лід і долийте холодної води. Кількість сиропу можна варіювати за смаком.