Коричневий тростинний цукор-пісок Everton
Коричневий тростинний цукор-пісок Everton
Тростинний цукор Everton або як його часто називають коричневий – це цукор, виготовлений із цукрової тростини. При виробництві очеретяного цукру цукрова тростина піддається мінімальній промисловій обробці, в результаті чого тростинний цукор зберігає патоку цукрової тростини і тому ряд цінних мікроелементів, таких як кальцій, залізо, фосфор і т.д. Чим цукор темніший, тим вище в ньому концентрація патоки.
У тростинному цукрі, на відміну бурякового, міститься набагато більше кількості корисних речовин і мінералів. Вміст калію в ньому у 20 разів вищий ніж у буряковому цукрі, заліза у 10 разів. Магній який, так само міститься в тростинному цукри, у звичайному зовсім немає.