Цукор натуральний Гур Jaggery Best Gold
Гур Jaggery натуральний цукор Best Gold
Вироблений в Індії. Термін використання: 25 грудня 2023 р.
Натуральний цукор гур (або джагері) PESHI GUR отримують простим випарюванням соку цукрової тростини при низьких температурах, завдяки чому він зберігає всі корисні вітаміни і мінерали, якими він спочатку багатий. Сирий сік цукрової тростини кип'ятять на повільному вогні, у зв'язку з чим із нього видаляється тільки рідина.
Білий рафінований цукор, який ми знаємо - це від 10 до 17 рівнів хімічного очищення цукрових буряків, що нагрівається для прискорення технологічних процесів до 600-700 °С. За допомогою двоокису сірки, вапна, фосфорної кислоти та інших багатьох видів очищення з нього видаляються всі корисні вітаміни та мінерали. Але він стає білим.
За смаком та кольором гур нагадує одночасно і мед, і цукерку «корівка». Саме цей натуральний цукор протягом багатьох століть прославляється аюрведою за його численні лікарські та зміцнюючі імунітет властивості.