JAGGERY брусок Jivaa натуральний Цукор гур натуральний
Гур JAGGERY "Jiva" брусок
Вироблений в Індії.
Дата виготовлення: 18 липня 2024 р. Термін використання: 17 січня 2026 р.
Натуральний цукор гур (або джаггері), отримують простим випарюванням соку цукрової тростини, за низьких температур, завдяки чому він зберігає всі корисні вітаміни та мінерали, якими він спочатку багатий. Сирий сік цукрової тростини кип'ятять на повільному вогні, у зв'язку з чим з нього видаляється тільки рідина.
Білий рафінований цукор, який ми знаємо - це від 10 до 17 рівнів хімічного очищення цукрових буряків, що нагрівається для прискорення технологічних процесів до 600-700 °С. За допомогою двоокису сірки, вапна, фосфорної кислоти та інших багатьох видів очищення з нього видаляються всі корисні вітаміни та мінерали. Але він стає білим.
За смаком та кольором гур нагадує одночасно і мед, і цукерку «корівка». Саме цей натуральний цукор протягом багатьох століть прославляється аюрведою за його численні лікарські та зміцнюючі імунітет властивості.