Атта - борошно для чапаті Aashirvaad
Борошно для чапаті "AASHIRVAAD"
Термін придатноcті: грудень 2024
Борошно для чапаті - це живе, цільнозернове борошно. Вона не оброблена хімією та призначена для того, щоб робити хліб для здоров'я. Адже чапаті виготовляються без дріжджів та без соди, на відкритому вогні. Такий хліб підтримує імунітет людини та надає організму сили для життєдіяльності.
Як приготувати чапаті.
Інгредієнти для 15 хлібців:
2,5 чашки (250 г.) атти чи цілісного пшеничного борошна (краще грубого помелу)
2/3 чашки (150 мл) теплої води
1/2 чайних ложки солі
2 - 3 столових ложки розтопленого вершкового масла або гхі.
- Час приготування тіста - 10 хвилин.
- Час витримки - від 30 хвилин до 2 годин.
- Час розкочування і приготування одного чапаті - 2-3 хвилини.