Вода трояндова, харчова Jivaa
Вода трояндова, харчова Jivaa
Термін використання: січень 2026 р.
Корисні властивості харчової води троянди.
Використовується:
Для лікування печінки та жовчовивідних шляхів, хворобах підшлункової залози. Для цього приймається по 50 мл. 3 десь у день 15-20 хв. до їжі.
При підвищеній стомлюваності очей, відчутті піску в них, сльозотечі, повторюваних кон'юнктивітах, при сильній втомі та різі від світла. Закопують по 2 краплі 2 рази на день або частіше за потребою.
При головних болях та перевтомі на лоб слід накладати холодний компрес із водою торянди.
Для профілактики від інфекційних захворювань розбавити одну чайну ложку на склянку питної води.
При ангіні та застудних захворюваннях полоскати горло.
Є природним тоніком.
Рецепт корисного напою з трояндовою водою.
Інгредієнти:
2 3/4 чашки (550 г) тростинного цукру
5 чашок (1,2 л) води
1 ст. л. рожевої води
1 ст. л. соку буряку
холодна вода пів лимона, кубики льоду та листя м'яти
Налийте в каструлю воду, покладіть природний цукор. Нагрійте сироп до 40% (щоб зберігалися корисні властивості компонентів). Заважайте дерев'яною ложкою, поки весь цукор не розчиниться. Охолодіть. Додайте в сироп рожеву воду та сік буряка.
Перед подачею покладіть у кожну склянку 2 ст. л. сиропу, листочок м'яти, часточку лимона, лід і долийте холодної води. Кількість сиропу можна варіювати за смаком.