Moong dal Fortune

500 г.
Moong dal Fortune Moong dal Fortune
Ціна зі знижкою
Ціна: 160,00 грн.
Знижка
Ціна / кг:
Опис товару, що пропонуємо Вам купити.

Мунг Дал Fortune

Дата фасування: 18 лютого 2024 р.   Термін придатності: 17 лютого 2025 р.

Мунг Дал Fortune

Moong Dal Fortune Split - це високоякісна сочевиця є основним продуктом індійської кухні, відома своїм м’яким смаком і м’якою текстурою. Багатий білком і харчовими волокнами, це поживний вибір для людей, які піклуються про своє здоров’я. Ідеально підходить для різноманітних страв, від вершкового далу до салатів і супів, цей мунг дал швидко готується та забезпечує комфортну, ситну їжу. Ідеально підходить для тих, хто шукає поживну, легку для перетравлення їжу. Moong Dal Fortune Split не містить шкірки, що забезпечує більш гладку консистенцію та швидкий час приготування. Включіть цю універсальну сочевицю у свій раціон, щоб отримати трохи простоти та здоров’я.

Поживні речовини: Жири (1,15 г), з них насичені жирні кислоти (0,37 г), вуглеводи (61,1 г), з них цукри (<0,5 г), клітковина (9,29 г), білки (22,95 г), сіль (<0,2 г). 

Для бобів мунг характерна антитоксична дія. Вони чудово загоюють термічні опіки, виводять з організму токсини та шкідливі речовини, мають сечогінну та гіполіпідемічну дію. Крім заліза і кальцію, в пророщеному насінні виявлено велику кількість аскорбінової кислоти.

 

Як готувати Мунг дал

Найпростіший спосіб. Відварити розщеплений дав-це покласти його в широку каструлю товстостінну з зазначеним в рецепті об'ємом води, додати топлене або вершкове масло, свіжий імбир і тріска куркуми.

Іноді помішуючи, доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть вогонь, закрийте каструлю щільно прилеглою кришкою і варіть на слабкому вогні, поки дав не стане зовсім м'яким, на що потрібно від 45 хв. до півтори години. Час варіння буде різним залежно від жорсткості води, сорту дала і терміну його зберігання: старий дав вариться приблизно вдвічі довше, ніж дав новий врожай. Який консистенції вийде дав, він буде рідкий або густий, залежить від кількості води. Маленькі цілісні зерна мунг-дала варяться близько 45 хв.

Рідкі супи з розщепленого дала найшвидше варяться у скороварці під тиском: невелика кількість дала розварюється у скороварці за 20-25 хв, а цілісний турецький горошок розм'якшується за 30-40 хв. Пюре або соус із дала краще готувати в каструлі, оскільки в скороварці зерна прилипатимуть на дно і набиватимуться в клапан для пари.

Мунг Дал страва

Відгуки про товар від покупців

Ще немає відгуків