Мунг дал Чілка для схуднення

500 грам
Мунг дал Чілка для схудненняМунг дал Чілка для схуднення
Ціна зі знижкою
Ціна: 160,00 грн.
Знижка
Ціна / кг:
Мунг Дал 500 гМунг Дал 500 г
Опис товару, що пропонуємо Вам купити.

Мунг Дал Чілка TRS 

Термін придатності: 30 квітня 2024

Мунг Дал Чилка

 

   Мунг дал – це унікальна бобова культура, що відрізняється дрібними овальними бобами жовтого кольору. Батьківщиною цієї рослини вважається Індія. Цей продукт високо цінується за свої дієтичні властивості та чудові поживні компоненти. До складу бобів мунг входять різні мінеральні речовини та вітаміни, завдяки чому його можна назвати чудовим продуктом із антисептичними властивостями. Нерідко саме боби мунг використовувалися для детоксикації організму. Оскільки він багатий на клітковину і не містить холестерину, для хворих на цукровий діабет є незамінним. Крім того, боби мунг допоможуть запобігти розвитку ракових пухлин, а також вони здатні нормалізувати гормональний фон у багатьох жінок в період менопаузи.

Паростки таких чудових бобів багаті на незамінні вітаміни A, B, C, E, а також є чудовим джерелом мінеральних речовин – заліза, кальцію та калію.

Для бобів мунг характерна антитоксична дія. Вони чудово загоюють термічні опіки, виводять з організму токсини та шкідливі речовини, мають сечогінну та гіполіпідемічну дію. Крім заліза і кальцію, в пророщеному насінні виявлено велику кількість аскорбінової кислоти.

 

  Мунг дал із чілкою містить фолієву кислоту, велику кількість клітковини та вітаміну B6, окрім великої кількості високоякісного білка.
Однією з найбільш значущих переваг мунг дала є його роль у схудненні.
Сочевиця мунг наповнена клітковиною та рослинним білком, які, як відомо, допомагають зменшити вагу.

 

 

ЯК ГОТУВАТИ ДАЛ

Найпростіший спосіб відварити розщеплений дал - це покласти його в широку каструлю товстостінну з зазначеним в рецепті об'ємом води, додати топлене або вершкове масло, свіжий імбир і трішечки куркуми.

Час від часу помішуючи, доведіть воду до кипіння. Потім збавте вогонь, закрийте каструлю щільно прилеглою кришкою і варите на слабкому вогні, поки дав не стане зовсім м'яким, на що знадобиться від 45 хв. до півтора годин. Час варіння буде різним залежно від жорсткості води, сорти дала і терміну його зберігання : старий дав вариться приблизно удвічі довше, ніж дав нового урожаю. Якій консистенції вийде дав, рідкий він буде або густий, залежить від кількості води. Маленькі цілісні зерна урад-дала варяться близько 45 хв.

  Рідкі супи з розщепленого дала найшвидше варяться в скороварці під тиском: невелику кількість дала розварюється в скороварці за 20-25 хвилин. Пюре або соус з дала краще готувати в каструлі, оскільки в скороварці зерна прилипатимуть до дна і набиватимуться в клапан для пари.

  

Відгуки про товар від покупців

Ще немає відгуків
Товари, які частіше купують в нашому інтернет-магазині:
Jagannath пахощі
Jagannath пахощі
500,00 грн.
Jagannath пахощі
Jagannath пахощі
50,00 грн.