Трояндова вода харчова Heera
Трояндова вода харчова Heera
Вироблено в Індії. Термін придатності: червень 2026
Корисні властивості харчової води троянди.
Використовується:
Для лікування печінки та жовчовивідних шляхів, хворобах підшлункової залози. Для цього приймається по 50 мл. 3 десь у день 15-20 хв. до їжі.
При підвищеній стомлюваності очей, відчутті піску в них, сльозотечі, повторюваних кон'юнктивітах, при сильній втомі та різі від світла. Закопують по 2 краплі 2 рази на день або частіше за потребою.
При головних болях та перевтомі на лоб слід накладати холодний компрес із водою торянди.
Для профілактики від інфекційних захворювань розбавити одну чайну ложку на склянку питної води.
При ангіні та застудних захворюваннях полоскати горло.
Є природним тоніком.