Гур Jaggery Heera натуральный тростинний цукор
Гур Jaggery Heera - натуральный тростинний цукор
Вироблений в Індії.
Термін використання: грудень 2026 р.
Натуральний цукор гур (або джаггері), отримують простим випарюванням соку цукрової тростини, за низьких температур, завдяки чому він зберігає всі корисні вітаміни та мінерали, якими він спочатку багатий. Сирий сік цукрової тростини кип'ятять на повільному вогні, у зв'язку з чим з нього видаляється тільки рідина.
Білий рафінований цукор, який ми знаємо - це від 10 до 17 рівнів хімічного очищення цукрових буряків, що нагрівається для прискорення технологічних процесів до 600-700 °С. За допомогою двоокису сірки, вапна, фосфорної кислоти та інших багатьох видів очищення з нього видаляються всі корисні вітаміни та мінерали. Але він стає білим.
За смаком та кольором гур нагадує одночасно і мед, і цукерку «корівка». Саме цей натуральний цукор протягом багатьох століть прославляється аюрведою за його численні лікарські та зміцнюючі імунітет властивості.
Jaggery Heera - це нерафінований цукор, отриманий з тростинного соку. Він темно або світло--коричневого кольору. Має солодкуватий смак з тонкими нотками карамелі та патоки. Джаггері цінують не лише за солодкий смак, але й за користь для здоров’я. Він багатий такими мінералами, як залізо, калій і магній, а також містить вітаміни групи В. Тростинний цукор Jaggery Heera широко використовується на кухні для приготування традиційних десертів, таких як ладду, гулаб джамун і паясам, а також для підсолоджування різноманітних страв у вегетаріанській та веганській кухні.