Цукор гур JAGGERY порошком
Гур JAGGERY порошком. Натуральний цукор
Вироблений в Індії. Термін використання: березень 2024
Пісочний цукор гур JAGGERY
Смак чудовий! Дуже відрізняється від звичайного коричневого цукру!
Натуральний цукор гур (або джагері), отримують простим випарюванням соку цукрової тростини, за низьких температур, завдяки чому він зберігає всі корисні вітаміни та мінерали, якими він спочатку багатий. Сирий сік цукрової тростини кип'ятять на повільному вогні, у зв'язку з чим з нього видаляється тільки рідина.
Білий рафінований цукор, який ми знаємо - це від 10 до 17 рівнів хімічного очищення цукрових буряків, що нагрівається для прискорення технологічних процесів до 600-700 °С. За допомогою двоокису сірки, вапна, фосфорної кислоти та інших багатьох видів очищення з нього видаляються всі корисні вітаміни та мінерали. Але він стає білим.
За смаком та кольором гур нагадує одночасно і мед, і цукерку «корівка». Саме цей натуральний цукор протягом багатьох століть прославляється аюрведою за його численні лікарські та зміцнюючі імунітет властивості.