Basmati рис Parliament Джамбо Голд (непропарений)

1 кг.
Рис Басматі Джамбо ГолдРис Басматі Джамбо Голд
Ціна зі знижкою
Ціна: 230,00 грн.
Знижка
Ціна / кг:
Опис товару, що пропонуємо Вам купити.

Рис Басматі Джамбо Голд (непропарений)

Термін використання: 2 липня 2026 р.

Рис Басматі Джамбо Голд (непропарений)

 

  Рис Басматі Джамбо Голд. Parliament - це відомий бренд, який пропонує вишукані продукти для гастрономічних насолод. Рис Басматі Джамбо Голд - це вищий гатунок рису з неперевершеним ароматом та смаком. Parliament Рис Басматі Джамбо Голд має довгі зерна та приємний аромат. Він ідеально підходить для приготування різноманітних страв - від пілаву до салатів. Рис Басматі Джамбо Голд відмінно поєднується з овочами. Зробіть ваші страви елітними та смачними з Parliament Рисом Басматі Джамбо Голд.

Parliament Basmati Rice Gold jumbo — ідеально витриманий протягом двох років, має довгі стрункі зерна, бездоганний смак і солодкий аромат. Має м’яку текстуру та дуже поживний. Ідеально підходить для бір’яні, але чудово смакує з каррі та соусами.

 

  Басматі - сорт довгозерного рису, що має тонкий аромат і витончений смак. Рис басматі вирощується в Індії та Пакистані протягом сотень років. Гімалайські передгір'я, виробляють кращий басматi, що обумовлюється особливими ґрунтово-кліматичними умовами. Басматі вищої якості та найдорожчий походить з Пакистану та Дехра-дуна в Індії. Кращі види рису басматі вирощуються протягом кількох років, перш ніж їх збирають і продають. Довжина зерна рису басматі набагато більша за його ширину, і зерна стають ще довшими при приготуванні. Після приготування вони не злипаються та залишаються неклейкими. Рис басматі зустрічається як білий рис, і як неочищений. Обидва готують приблизно 20 хвилин. Через велику кількість крохмалю в зерні рису, більшість кухарів миють цей рис перед приготуванням. Всмоктування вологи від півгодини до двох годин перед варінням робить менш ймовірним, що рис сильно розвариться або зерна поламаються. Традиційні рослини басматі рису високі, стрункі і схильні до життя на сильних вітрах. Вони дають відносно низький урожай, проте виробляють високоякісне зерно, яке має високі ціни і на індійських, і на міжнародних ринках. Рис басматi займає царювання в індійському кулінарному мистецтві. Традиційно кожен сезон у Північній Індії дає регулярний урожай унікального високоякісного довгозернистого рису з особливим ароматом, який не бажає нічого кращого.

Відгуки про товар від покупців

Ще немає відгуків