Basmati Рис Шакті Міні Могра
Рис басматі Шакті Міні Могра Патанжалі
Дата фасування: травень 2023 Термін придатності: квітень 2025
Рис басматі Patanjali Shakti Mini Mogra обробляється з відібраного якісного сорту рису, закупленого в рисових штатах Індії, таких як Пенджаб, Харьяна, Уттар-Прадеш, Мадхья-Прадеш та Уттаракханд. Рис Patanjali обробляється на сучасних заводах GMP (хороші виробничі практики), щоб забезпечити відмінну якість та збереження поживних речовин. Кожне зусилля робиться для того, щоб продукт досягнув вас у первозданному стані. Зерна рису Patanjali Shakti Mini Mogra Basmati довгі і тонкі, і кожне зерно подовжується щонайменше вдвічі порівняно з вихідним розміром при варінні. Ці унікальні якості, у поєднанні з його спокусливим смаком, зробили рис Patanjali Басматі вишуканою стравою по всьому світу. Кожен приготований на рисі Патанджалі обід особливий завдяки його привабливому смаку, чарівному аромату та чудовій м'якості.
Спосіб приготування.
Відкритий посуд - додайте киплячу воду у відкриту миску. Додавайте рис повільно з ніжним перемішуванням. Готуйте протягом 7-8 хвилин на середньому вогні. Злийте зайву киплячу воду.
Закритий посуд - додайте воду і рис у каструлю, закрийте кришкою і тушкуйте протягом 5-7 хвилин. Вимкніть вогонь і залиште каструлю закритою ще 5 хвилин.
Автоматичний електричний рисовар - покладіть замочений рис у рисоварку та додайте виміряну кількість води. Увімкніть рисоварку. Після приготування рисоварка автоматично вимкнеться з режиму готування в режим утримання тепла. Дозвольте рису паравитися в цьому режимі перед подачею.